Wij zorgen voor jouw carrière als verpleegkundige

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar geen zin om te solliciteren? Vertel ons wat je in een job zoekt, en ga minstens 3 keer op gesprek bij potentiële werkgevers.

Goed om te weten

Waarom solliciteren via Job als Verpleegkundige?

Het team achter Job als Verpleegkundige heeft een uitgebreide ervaring in HR en kent de verschillende bedrijven en organisaties op zoek naar verpleegkundigen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We gebruiken je gegevens enkel om contacten te leggen met bedrijven. Je kan je gegevens zelf inkijken en beheren door te mailen naar privacy@engineeringjobsbelgium.be.

Met welke bedrijven brengen jullie mij in contact?

We hebben een uitgebreide waaier aan bedrijven in onze contacten. Dit varieert van bedrijven met 5 mensen tot multinationals op zoek naar ervaren ingenieurs. Zo kunnen we jouw profiel matchen met het type bedrijf dat je zoekt. 

Wat maakt het verschil met klassieke jobplatforms?

Engineering Jobs Belgium focust zich enkel op jobs voor ingenieurs. Hierdoor kunnen we gerichter op zoek naar jobs voor jouw profiel.

Wat gebeurt er nadat jij je informatie verstuurt?

1. Kennismaking

We bellen je op om je noden en verwachtingen te bespreken.

2. 3-5 gesprekken

We brengen je in contact met 3 tot 5 interessante organisaties.

3. Start

Een match? Dan kies je zelf de job die bij je past.

Wij boosten de carrières van verpleegkundigen

Solliciteren als verpleegkundige is niet gemakkelijk. Het aanbod is zeer groot, maar niet elke job is even interessant. Je wil je kostbare tijd dan ook niet spenderen aan nutteloze organisaties. 

De HR-experts van Job als Verpleegkundige kennen de bedrijven en hebben de juiste inzichten om je profiel en noden te matchen met de juiste werkgever.

+3 gesprekken

Fijne en nuttige gesprekken

Een job die bij je past